Laat je inspireren

 

Ben je zoek naar jouw ideale raamdecoratie of manier van organiseren? Laat je door onderstaande realisaties inspireren om jouw interieur in te richten.

 

Verschillende soorten raamdecoratie

# liefde voor interieur

een plek waar alles samenkomt

Enkel op afspraak

Telefonisch bereikbaar
Op weekdagen: 9:00am – 17:30pm

Op zaterdag: 9:00am – 12:00pm

Zondag
Gesloten

Vragen of afspraak maken?

Aarzel niet om me te contacteren, ik help je graag met al je vragen i.v.m. opruimen, decoreren en raamdecoratie.

Onze troeven

Wat bieden we je aan?

Enkel op afspraak

Doordat ik steeds bij de klant ter plaatse kom met de nodige stalen werk ik alleen op afspraak. Maak een afspraak op een moment dat jij tijd kunt maken om jouw ideale raamdecoratie rustig te kiezen.

Persoonlijk advies & coaching

Vanuit een aantal jaar ervaring in de wereld van de raamdecoratie en interieur kan ik je persoonlijk begeleiden naar de raamdecoratie van je dromen alsook een opgeruimd & georganiseerd huis.

Zie & voel het resultaat direct

Tijdens het huisbezoek kun je direct kennismaken met de stoffen en andere materialen. Via fotomateriaal e.a. tools kun je direct het resultaat zien in jouw eigen interieur.

Breng rust in je hoofd

Zie je de bomen door het bos niet meer in die ene ruimte? Of het nu je kleerkast of je administratie is? Of wil je de ruimte optimaal organiseren voor zijn nieuwe functie dan kan ik hierbij helpen. Ik heb reeds twee coachingpakketten uitgewerkt om samen met jou aan de slag te gaan. Twijfel niet langer!

Raamdecoratie op maat

Voor elk raam gaan we op zoek naar de best passende vorm van raamdecoratie. Overgordijnen, horizontale & verticale jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen, en zoveel andere mogelijkheden worden steeds op maat gemaakt, naar jouw wensen.

Eigen plaatsingsdienst

Uw gekozen raamdecoratie wordt steeds door onze eigen plaatsingsdienst geplaatst met de nodige zorg en oog voor detail. Daarna is het gewoon GENIETEN!

Kwaliteit

We werken steeds met hoogwaardige & kwalitatieve stoffen. Materialen voor de jaloezieën e.a. worden steeds zorgvuldig gekozen zodat jullie na onze samenwerking nog lang kunt nagenieten.

Tips & tricks

Tijdens het adviesgesprek en coaching ontvang je verschillende tips & tricks uit eigen ervaringen. Zo kun je bv. na een coachingtraject zelf aan de slag blijven gaan.

Partners

Door samen te werken met verschillende experten in de interieurwereld kunnen we indien je dit wenst een stapje verder gaan in het herrichten van jouw interieur. Zie onze partners hieronder op de website onder de titel LINKS

 

Vragen of afspraak maken?

Aarzel niet om me te contacteren, ik help je graag met al je vragen i.v.m. opruimen, decoreren en raamdecoratie.

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwtjes en/of toekomstige promoties per e-mail van onze diensten en producten. We don't spam!

Gelukt! Je ontvangt vanaf vandaag onze nieuwsbrief.