Selecteer een pagina

Gordijnen op maat

N

Persoonlijk advies

N

Op maat gemaakt

N

Eigen plaatsingsdienst

Gordijnen op maat

Op zoek naar een eyecatcher of eerder een gordijn die verdwijnt in de ruimte met zijn functie…

Eerder een transparant gordijn om de inkijk te minderen of een een verduisterend overgordijn zodat je goed kunt slapen?

Transparante gordijnen – overgordijnen

Aangezien we werken met een uitgebreid assortiment van stoffen van hoogwaardige kwaliteit, vind je zeker de stof die bij je ruimte past.

De meeste van deze stoffen zijn kamerhoog dus met een breedte van 280cm, zelfs sommige tot 300cm. Met deze kamerhoge stoffen kunnen de gordijnen gemaakt worden met een minimum van naden tot geen naden in je gordijn.

Er zijn verschillende soorten afwerkingen mogelijk van een gordijn. Verschillende vormen van plooien en ringen. Je kunt kiezen voor 2 gelijke panden, 2 ongelijke panden of 1 pand.

Al de gordijnen kunnen afgewerkt worden met of zonder voering.

Heb je gordijnen nodig in je slaapkamer of een andere ruimte waar het donker moet zijn, dan kun je deze voorzien van een verduisterende voering. Hier zijn ook verschillende kleuren mogelijk.

Zo kun je de kleur van de voering perfect afstemmen op de kleur van je stof.

De gordijnen worden standaard manueel bediend.

In deze tijden maken elektrische bediende gordijnen meer en meer deel uit van elk huis. Hier werken we samen met de grote specialisten en leveranciers in hun vak.

Voor het ophangen van het gordijn is er een groot assortiment van rails en roedes. Hier hangt alles wat af van welke look je wenst te creëren. Modern of eerder een landelijke look. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Samen met jou zoek ik naar de best mogelijke oplossing qua stof, qua kleur en wat praktisch mogelijk is.