Selecteer een pagina

Wens je advies?

Wil je graag een afspraak maken voor een advies aan huis om zo jouw ideale raamdecoratie te vinden.

Ik deel graag mijn passie met jou.

Bezorg me je contactgegevens of je vraag. Ik contacteer je zo snel mogelijk.

Tot Binnenkort 

Groetjes Barbara

0479/72 00 11
info@raamstyliste.be

Maak je afspraak of stel je vraag

Hoe kan ik je helpen?

Ik kan je helpen bij het maken van de juiste keuze van jouw ideale raamdecoratie. Met het nodige staalmateriaal, foto’s zoeken naar de best passende oplossing. Ik kom steeds aan huis om zo de pijnpunten te zien om dan hier op in te spelen zodat het plaatje volledig klopt. Heb je twijfels hoe je gordijnen het mooist van je interieur tot zijn recht laten komen? Ik adviseer je graag met de verschillende mogelijkheden